Recursos Humans

La política corporativa de Recursos Humans de Grup BN descriu el contingut estratègic per a les iniciatives, missió i valors del seu personal.

Les habilitats, els valors i les competències del nostre personal són els factors decisius dels quals depèn l'èxit del Grup en el mercat.

Per tal motiu, el tracte cap a la nostra gent i entre cadascuna de les persones que conformen la plantilla de Grup BN, així com també la manera en la qual definirem els nostres valors i objectius, seran assumptes de vital importància.

Tenint en compte això, la Direcció de Grup BN ha creat aquesta política per abordar assumptes claus respecte de com atraiem, inculquem valors, conservem i formem i desenvolupem al nostre personal

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

En motiu dels més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris oferts per Grupo BN, el passat 23 d’Octubre de 2015 la nostra organització ha rebut el reconeixement “Medalla de la Constància” per part de l’entitat Creu Roja Espanyola.

Per a la nostra companyia, la recepció d’aquest reconeixement és un motiu de satisfacció, ja què ens recorda la importància de ser socialment responsables i reflecteix els valors en els quals hem dipositat la nostra confiança i raó de ser al llarg de tota la nostra història corporativa.