Recursos Humans

La política corporativa de Recursos Humans de Grup BN descriu el contingut estratègic per a les iniciatives, missió i valors del seu personal.

Les habilitats, els valors i les competències del nostre personal són els factors decisius dels quals depèn l'èxit del Grup en el mercat.

Per tal motiu, el tracte cap a la nostra gent i entre cadascuna de les persones que conformen la plantilla de Grup BN, així com també la manera en la qual definirem els nostres valors i objectius, seran assumptes de vital importància.

Tenint en compte això, la Direcció de Grup BN ha creat aquesta política per abordar assumptes claus respecte de com atraiem, inculquem valors, conservem i formem i desenvolupem al nostre personal

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

La Divisió Alimentària de grup BN facility services segueix avançant i incorporant nous clients a pas ferm.

El nou centre de processament, envasat i distribució de productes alimentaris del Grupo Fortes en Rivas-Vaciamadrid, albergarà 500 empleats, i compta amb una superfície de 22.000 m2 construïts sobre una superfície de 36.512 m2, i està equipat amb les últimes tecnologies per al fraccionament i envasat d'aliments llestos per portar; com a carn, xarcuteria i empanats.