Gestió de la qualitat

Empresa de facility services con gestion de calidad ISO 9001

Davant un mercat cada vegada més competitiu, els directius han de centrar-se en les activitats clau del seu negoci.

grupo BN facility services services té clar el seu objectiu: oferir màxima eficàcia en els serveis contractats perquè els responsables als qui hem de retre comptes tinguin la convicció que no els causarem cap mena de contratemps que els allunyi de les seves tasques principals.

Dia a dia gestionem, supervisem i realitzem un rigorós control sobre la feina executada. Detectem els possibles punts de millora i informem metòdicament els nostres clients de les accions correctives, millorant tot allò millorable.

La nostra actitud d’alerta permanent esdevé una proximitat total amb el client per part de tot l’equip humà del grupo BN facility services

Existeixen empreses que mantenen la teoria de màrqueting que “una queixa és un regal”. Nosaltres actuem amb la convicció que les queixes desgasten, encara que acabin solucionant-se de la millor manera. Tant el gestor de compte assignat a cada client com tot l’equip de responsables treballen per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients.

Si tot i la nostra actitud d’alerta permanent rebem incidències, en fem punts de millora i les abordem amb total celeritat. Les tanquem en el moment que el responsable del client accepta la solució que li oferim.

En el nostre negoci pot ser que no hi hagi segones oportunitats. I és en base a aquesta creença que actuem.UNE-EN-ISO 9001

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Segueix creixent la Divisió Alimentària de grupo BN facility services amb l'adjudicació del serveis de neteja i desinfecció del centre productiu MONTER EMBUTIDOS del Grup Cañigueral.

Grup Cañigueral és especialista en embotits i productes càrnics curats de porc i gall dindi, un dels majors productors d'embotit del país, i capdavanters destacats en el gall dindi.

Grup Cañigueral, són interproveedores de Mercadona, i compten amb 43.000 m2 distribuïts en 4 centres productius en els quals es produeixen 20 milions de quilos anuals.