Gestió de la qualitat

Empresa de facility services con gestion de calidad ISO 9001

Davant un mercat cada vegada més competitiu, els directius han de centrar-se en les activitats clau del seu negoci.

grupo BN facility services services té clar el seu objectiu: oferir màxima eficàcia en els serveis contractats perquè els responsables als qui hem de retre comptes tinguin la convicció que no els causarem cap mena de contratemps que els allunyi de les seves tasques principals.

Dia a dia gestionem, supervisem i realitzem un rigorós control sobre la feina executada. Detectem els possibles punts de millora i informem metòdicament els nostres clients de les accions correctives, millorant tot allò millorable.

La nostra actitud d’alerta permanent esdevé una proximitat total amb el client per part de tot l’equip humà del grupo BN facility services

Existeixen empreses que mantenen la teoria de màrqueting que “una queixa és un regal”. Nosaltres actuem amb la convicció que les queixes desgasten, encara que acabin solucionant-se de la millor manera. Tant el gestor de compte assignat a cada client com tot l’equip de responsables treballen per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients.

Si tot i la nostra actitud d’alerta permanent rebem incidències, en fem punts de millora i les abordem amb total celeritat. Les tanquem en el moment que el responsable del client accepta la solució que li oferim.

En el nostre negoci pot ser que no hi hagi segones oportunitats. I és en base a aquesta creença que actuem.UNE-EN-ISO 9001

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Des d'Octubre de 2015 grupo BN facility services manté el distintiu "Medalla de la constància" per part de l'entitat Cruz Roja Española, com a reconeixement als més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris realitzats pel nostre grup.

És un orgull el reconeixement explícit a la nostra responsabilitat social, i ens anima a continuar apostant pels valors com a segell identificatiu de la nostra companyia.