Grup BN es posiciona com a proveïdor de referència en el sector de centres comercials

Amb efectes a agost de 2014 grupo BN facility services ha signat un acord amb Grup CLINOR per a l'adquisició de la cartera de clients d'aquesta societat fora de la seva zona d'origen (la Corunya).

La cartera adquirida està formada per 25 grans centres comercials repartits entre les comunitats de Madrid, Toledo, Saragossa, Vitòria, Bilbao, Logronyo, Múrcia i Catalunya.

Aquest acord és un pas molt important per a la consolidació i avanç de grupo BN facility services no tan sols a nivell geogràfic, sinó també com un dels principals proveïdors de servei a grans centres comercials a nivell nacional.

grupo BN facility services es troba amb aquesta operació per sobre dels 30M de facturació i 1900 persones.
Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

En motiu dels més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris oferts per Grupo BN, el passat 23 d’Octubre de 2015 la nostra organització ha rebut el reconeixement “Medalla de la Constància” per part de l’entitat Creu Roja Espanyola.

Per a la nostra companyia, la recepció d’aquest reconeixement és un motiu de satisfacció, ja què ens recorda la importància de ser socialment responsables i reflecteix els valors en els quals hem dipositat la nostra confiança i raó de ser al llarg de tota la nostra història corporativa.