Neteja al sector de l'automoció (cabines de pintura)

Limpieza automocion

Sistema de treball

El nostre sistema de treball es basa en:

Aplicació de protecció de greix o un producte alternatiu a partir de sistemes de bomba de pressió airless estalviant, conseqüentment, l'alt consum de greix i disminuint la inversió en coagulants, ja que es redueix substancialment la quantitat de greix que va cap a la bassa de floculació, a la vegada que s'estalvia en la retirada de les restes que es dipositen a la part superior de la bassa de floculació.

Mètode de neteja altament qualificat

La neteja de les cabines de pintura és un dels segments dins del sector de l'automoció amb un nivell d'exigència més alts.

grupo BN facility services disposa de mètodes de treball altament qualificats i estructurats, específics per a la neteja de cabines de pintura i de les seves línies de producció.

Aplicació de protecció a les parets de les cabines de pintura mitjançant gels especials, que estalvien l'ús de dissolvents.

Canvi d'algunes de les eines de treball per a l'obtenció d'una major productivitat.
Control minuciós de l'espessor de la pintura acumulada a les cadenes i ganxos perquè en la seva posterior decapació es generi una menor quantitat de fums i contaminació.

El mètode de millora consisteix en analitzar la situació actual de les dependències i dels procediments utilitzats, per així poder aportar les possibles millores a efectuar.

Aquestes s'implanten, i es comproven si són globalment beneficioses, analitzant-les de molt a prop durant el transcurs de la seva implantació. A la vegada, s'atenen tots els suggeriments de millora per part del personal tècnic operari que realitza els treballs.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

La divisió industrial de grup BN facility services rep l'adjudicació de les plantes productives d'electrodomèstics a Navarra.

BSH és una de les empreses capdavanteres del sector a tot el món i el major fabricant d'electrodomèstics a Europa.

A més de les marques globals Bosch, Siemens, Gaggnenau i Neff, la cartera de marques globals inclou les marques locals Thermador, Balay, Ufesa i Selmer, entre unes altres.

A Espanya el grup BSH compta amb set fàbriques i una contractació de 4.000 persones.