Notícies sobre Grupo BN, facility services

Empresa de facility services con buenas opiniones

Des de l'any 2001 grupo BN facility services és proveïdor del servei de neteja a la Comunitat de Catalunya. Aquest any General Optica ens ha adjudicat també la zona de Llevant, premiant la bona feina feta fins a la data i ampliant la confiança de General Optica cap a la nostra companyia.

Amb efectes a agost de 2014 grupo BN facility services ha signat un acord amb Grup CLINOR per a l'adquisició de la cartera de clients d'aquesta societat fora de la seva zona d'origen (la Corunya).

En motiu dels més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris oferts per Grupo BN, el passat 23 d’Octubre de 2015 la nostra organització ha rebut el reconeixement “Medalla de la Constància” per part de l’entitat Creu Roja Espanyola.

Per a la nostra companyia, la recepció d’aquest reconeixement és un motiu de satisfacció, ja què ens recorda la importància de ser socialment responsables i reflecteix els valors en els quals hem dipositat la nostra confiança i raó de ser al llarg de tota la nostra història corporativa.

grupo BN facility services , al maig de 2016 ha renovat, a través de la tercera auditoria de seguiment integrada per part de l'empresa certificadora externa Det Norske Veritas, les certificacions de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals segons Normes de referència ISO 9001: 2008, 14001: 2004 i OHSAS 18001: 2007

grupo BN facility services és proveïdor del servei de neteja en diferents centres a nivell nacional. Aquest any Haya Real Estate ha tornat a confiar en nosaltres atorgant els serveis de Task Force a Madrid i Màlaga.

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja i auxiliars per a centres Decathlon distribuïts a nivell nacional, concretament a les comunitats de Madrid, Catalunya, Saragossa i València.

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja el complex situat a Calp, València del Grup UNITURSA.

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja per a les instal·lacions centrals ubicades a Palau-Solità i Plegamans (Barcelona).

Al juny del 2015 i durant el transcurs de l'acte celebrat a Barcelona i organitzat per la FUNDACIÓ INTERMÈDIA, sota el lema: "NOUS MODELS D'OCUPACIÓ - Fórmules de col·laboració públic-privades"

Gràcies al treball dels professionals de grup BN facility services, els socis i treballadors del CLUB NATACIÓ SABADELL podem realitzar les nostres activitats amb una total garantia d'eficiència i notorietat. Són capaços de donar resposta a totes les nostre necessitats.

Sr. Paco Luna
Gerent
CLUB NATACIÓ SABADELL

grup BN facility services no és un simple proveïdor. És un partner molt important per a la imatge de la nostra botiga. Cobreixen i s’anticipen perfectament a les necessitats de la nostra operativa. Tenen tota la nostra confiança.

Sr. Raul Pérez Fargas
Responsable de procés de compra i finançament
TENDA IKEA ALCORCÓN

La nostra activitat genera moltes oscil·lacions, i per tant, ens cal un proveïdor que s’adapti ràpidament a la nostra operativa. grup BN facility services s’adapta bé i resol amb eficàcia les necessitats del nostre centre productiu.

Sr. Antoni Noguerol
Responsable RR.HH.
MAGNETI MARELLI ESPAÑA, S.A.U.

grup BN facility services és una empresa de serveis de neteja que ens demostra conèixer bé el treball que realitza i ens permet no haver d’estar pendents del tema, doncs disposen de sistemes de control establerts. Duen més de 12 anys oferint servei a les nostres instal·lacions amb un molt bon nivell de qualitat.

Sra. Pilar Torra
Departament de Recursos Humans
PANREAC QUIMICA, S.A.U

grup BN facility services cobreix les nostres necessitats amb eficiència i professionalitat a totes les botigues a on tenim concertat el servei. Són conscients que la higiene i la imatge són de gran importància en un sector com el nostre i ho transmeten als seus empleats.

Sra. Gemma Arnabat
Responsable Departament Manteniment
GENERAL OPTICA, S.A.

grup BN facility services és una empresa molt eficaç. El seu sistema de supervisió és estricte i la seva capacitat de reacció davant qualsevol incidència és molt bona. Estem satisfets amb el servei que ens ofereixen.

Sr. Enrique Carcelén Zorrilla
Compres Despeses Generals
VALEO SERVICE ESPAÑA, S.A

El servei que rebem de grup BN facility services des de fa més de 25 anys és molt professional, amb un sistema de control i supervisió del personal molt efectiu, i amb una capacitat de reacció important davant les urgències i necessitats que genera la nostra activitat.

Sr. Josep Antoni Arpón
Cap Departament Manteniment Site i Enginyeria
MERCK, S.L.

grup BN facility services és un proveïdor amb molta antiguitat a la nostra empresa. Segueixen sent mereixedors de tota la nostra confiança per la seva capacitat de servei, atenció, reacció i control.

Sra. Carmen Muñoz
Facility Management Human Resources
JOHNSON CONTROLS ESPAÑA, S.A.

Fa molts anys que grup BN facility services ofereix els seus serveis al Banc de Sabadell. És molta, per tant, l’experiència acumulada. El considerem un proveïdor professional, eficaç en la seva activitat i amb una gran capacitat per adaptar-se ràpidament a les vostres necessitats. Compleix els vostres requeriments de qualitat i expectatives de servei.

Sr. Jordi Ojeda
Direcció d’Operacions i Desenvolupament Corporatiu Direcció de Serveis Generals i Compres
Grup BANC SABADELLATLANTICO

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

logo general optica - grupo bn facility services

Des de l'any 2001 grupo BN facility services és proveïdor del servei de neteja a la Comunitat de Catalunya. Aquest any General Optica ens ha adjudicat també la zona de Llevant, premiant la bona feina feta fins a la data i ampliant la confiança de General Optica cap a la nostra companyia.