Serveis de neteja per a la indústria alimentària

Higiene i desinfecció permanent

Els sistemes de neteja industrials persegueixen mantenir unes condicions contínues d'higiene i desinfecció de superfícies i equipaments. A grupo BN facility services apliquem l'última tecnologia tant en mètodes com en procediments específics del sector alimentari.

Ozonització de sales. Higienenització de maquinària.

Així, els nostres plans de treball inclouen maquinària per a l'ozonització de sales, l'ús de la vaporització per tal d'higienitzar les superfícies, productes específics de contacte alimentari, maquinària per a la neteja de les cintes transportadores, utilització d'equips autònoms d'alta pressió, instal.lació de centrals de dosificació específiques per al sector..., tot gestionat per un equip humà especialment format per a la neteja alimentària.

Control dels punts crítics de producció

A més, complementem el servei amb una sèrie d'accions addicionals com els controls en punts crítics del sistema de producció. També s'implementen mecanismes que asseguren la higiene total de les superfícies, equipaments i útils de treball.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Segueix creixent la Divisió Alimentària de grupo BN facility services amb l'adjudicació del serveis de neteja i desinfecció del centre productiu MONTER EMBUTIDOS del Grup Cañigueral.

Grup Cañigueral és especialista en embotits i productes càrnics curats de porc i gall dindi, un dels majors productors d'embotit del país, i capdavanters destacats en el gall dindi.

Grup Cañigueral, són interproveedores de Mercadona, i compten amb 43.000 m2 distribuïts en 4 centres productius en els quals es produeixen 20 milions de quilos anuals.