Neteja industrial

Limpieza industrial en Madrid, Barcelona, Valencia

Gran experiència en neteja industrial

grupo BN facility services és reconeguda, entre altres motius, per la seva àmplia experiència dins del sector industrial i és una de les principals empreses proveïdores d'indústries del metall, siderúrgiques, automoció, químiques, farmacèutiques, alimentàries...

Sistemes de neteja i plans de treball

Fruit d'aquesta gran experiència, hem anat modificant i adaptant els nostres plans de treball i sistemes de neteja adequant-los a les característiques pròpies de cada ram fins a obtenir com a resultat un mètode de neteja específic per a cada tipus d'indústria, basat en un nivell d'especialització i optimització de rendiments.

Ampli ventall de serveis

Seguint amb la nostra filosofia de millora contínua, i donat que l'orientació actual del mercat ens indica que les organitzacions tendeixen a externalitzar els serveis cap a empreses líders del sector, hem treballat en la línia de dotar la nostra cartera de serveis del màxim valor afegit i diferenciació possibles.

Així, oferim un ventall de serveis i possibilitats molt ampli tant en l'àrea de neteja com en la de serveis auxiliars per a la indústria.

Reduexi costos unificants serveis en una sola empresa proveïdora

Amb la finalitat de ser la seva millor empresa col.laboradora, els oferim la possibilitat d'unificar en una sola empresa proveïdora tots aquells serveis que les indústries han de subcontractar i que molt possiblement tenen resolts de formes diverses.

Així podrà gaudir d'avantatges com l´efectivitat, l'estalvi de temps i de gestió de cost.

Neteges tècniques específiques del sector industrial

A la vegada, gràcies a l'experiència obtinguda durant més d'un quart de segle en diverses activitats i a la tasca del nostre Departament de Recerca i Desenvolupament, oferim una divisió especialitzada en neteges tècniques destinada a resoldre aquells serveis més especials que es presentin a les indústries i que requereixen de coneixements i innovació tecnològica només a l'abast d'empreses capdavanteres en el seu sector.

Els assessorem sense compromís

Si desitja que li ampliem la informació sobre qualsevol dels nostres serveis no dubti en fer-nos-ho saber i l'assessorarem personalment sense compromís.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

La Divisió Alimentària de grup BN facility services segueix avançant i incorporant nous clients a pas ferm.

El nou centre de processament, envasat i distribució de productes alimentaris del Grupo Fortes en Rivas-Vaciamadrid, albergarà 500 empleats, i compta amb una superfície de 22.000 m2 construïts sobre una superfície de 36.512 m2, i està equipat amb les últimes tecnologies per al fraccionament i envasat d'aliments llestos per portar; com a carn, xarcuteria i empanats.