Serveis de neteja per a la indústria siderúrgica

La indústria siderúrgica i de la laminació té diverses particularitats què fan del seu procés productiu un dels més complicats. Això és així degut a les conseqüències pel ritme de producció què tenen les incidències en qualsevol de les seves fases. Tampoc es pot obviar el component de risc què té el fet de treballar amb materials a alta temperatura.

grupo BN facility services té més de 10 anys d’experiència en el manteniment preventiu de neteja dels diferents components què formen el procés de fondre i laminació. Durant aquest temps hem aportat solucions d’ordre i neteja com solucions de control ambiental què han ajudat a prevenir riscs i millorar el manteniment preventiu i predictiu.

L’esforç formatiu de l’equip humà de grupo BN facility services, tant a nivell de neteja com a nivell de manteniment preventiu, és un factor clau què ens diferencia de les empreses de neteja convencional.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja i auxiliars per a centres Decathlon distribuïts a nivell nacional, concretament a les comunitats de Madrid, Catalunya, Saragossa i València.