Control de plagues

Tot el personal d’aquesta divisió està homologat pels serveis oficials d’inspecció sanitària.

grupo BN facility services aplica en aquests serveis els mètodes APPCC indicats per les autoritats sanitàries:

  • Principi 1: Perills
  • Principi 2: Identificar els punts de control (PCC)
  • Principi 3: Establir els límits crítics
  • Principi 4: Establir un sistema de vigilància dels PCC
  • Principi 5: Establir les accions correctores
  • Principi 6: Establir un sistema de verificació
  • Principi 7: Crear un sistema de documentación
    (Gestió del coneixement de grupo BN)

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Segueix creixent la Divisió Alimentària de grupo BN facility services amb l'adjudicació del serveis de neteja i desinfecció del centre productiu MONTER EMBUTIDOS del Grup Cañigueral.

Grup Cañigueral és especialista en embotits i productes càrnics curats de porc i gall dindi, un dels majors productors d'embotit del país, i capdavanters destacats en el gall dindi.

Grup Cañigueral, són interproveedores de Mercadona, i compten amb 43.000 m2 distribuïts en 4 centres productius en els quals es produeixen 20 milions de quilos anuals.