Empresa de neteja de grafits (grafittis) i aplicació de protecció

El millor mètode per netejar grafitis

Quan ens referim al fenomen dels grafits, constantment apreciem que certs col·lectius de persones s'encarreguen de fer-los proliferar arreu de tota mena de superfícies, i per tant la seva neteja i posterior protecció s'ha convertit en un requeriment absolutament necessari en l'actualitat. N'hi ha de diversos estils i formes: els que segueixen una moda, els que volen delimitar un territori, els reivindicatius, els artístics... Tots ells, però, modifiquen la imatge inicial de la superfície on s'han realitzat.

Qualsevol tipus de grafiti

grupo BN facility services els ofereix un mètode revolucionari de neteja contrastat mundialment i avalat per una gran llista de referències, que garanteix l'eliminació de grafits de qualsevol tipus de superfície, fins i tot de les més poroses.

Protecció contra grafittis

Un cop hem netejat la superfície, podem protegir-la amb una capa incolora d'antigrafit que facilita l'eliminació de futures agressions i abarateix els serveis de neteja posteriors.

Sol.licitud de pressupost urgent de neteja de grafittis

A grupo BN facility services som conscients que quan un client vol netejar un grafitti s'ha d'actuar amb la màxima rapidesa i professionalitat. És per aquest motiu que hem creat el nou sistema de sol.licitud de pressupostos urgents de neteja de grafittis. Adjuntant unes fotos i contestant unes preguntes molt senzilles, li podrem facilitar el pressupost del servei sol.licitat en un breu espai de temps i en cas de ser de la seva conformitat, organitzar ràpidament les brigades d'especialistes perquè vinguin a fer la neteja.

Servei de neteja de façanes i monuments

Amb els nostres productes i sistemes oferim solucions provades i segures per netejar i restaurar façanes afectades per carboni, algues, oxidació, taques metàl·liques i tot tipus de brutícia en general.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

En motiu dels més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris oferts per Grupo BN, el passat 23 d’Octubre de 2015 la nostra organització ha rebut el reconeixement “Medalla de la Constància” per part de l’entitat Creu Roja Espanyola.

Per a la nostra companyia, la recepció d’aquest reconeixement és un motiu de satisfacció, ja què ens recorda la importància de ser socialment responsables i reflecteix els valors en els quals hem dipositat la nostra confiança i raó de ser al llarg de tota la nostra història corporativa.