Empresa de neteja de persianes, veles i vidres

Elevat grau d'especialització

grupo BN facility services basa els seus serveis en l'optimització de rendiments a través de la innovació tecnològica i l'especialització.

És per aquest motiu que disposem d'un equip humà que es divideix segons el tipus de feina que han de realitzar.

Anomenem a aquests equips brigades d'especialistes, un alt percentatge dels quals està format per persones amb un al alt nivell professional i estan especialitzats en la neteja de vidres, persianes, rètols, veles i marcs.

Beneficis per al client

Amb l'especialització aconseguim molts avantatges per al client ja que, entre altres, minimitzem el temps d'estada a les seves dependències, assegurem que el personal netejador tingui l'agilitat, habilitat i experiència per resoldre qualsevol tipus d'impediment que pugui sorgir, descarreguem a la persona que habitualment neteja el centre, de les tasques més feixugues a les de manteniment diari...

Programació de les actuacions

Les brigades d'especialistes es presenten periòdicament a casa del client en les freqüències i dates prèviament programades pel nostra personal assessor tècnic comercial en el pla de treballs de neteja.

Totes les accions que es realitzen o que han d'executar-se en un futur estan controlades mitjançant un programa informàtic específic.

Al client se l'informa en tot moment de les tasques realitzades i, un cop aquestes han estat acabades, es demana la conformitat.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

La Divisió Alimentària de grup BN facility services segueix avançant i incorporant nous clients a pas ferm.

El nou centre de processament, envasat i distribució de productes alimentaris del Grupo Fortes en Rivas-Vaciamadrid, albergarà 500 empleats, i compta amb una superfície de 22.000 m2 construïts sobre una superfície de 36.512 m2, i està equipat amb les últimes tecnologies per al fraccionament i envasat d'aliments llestos per portar; com a carn, xarcuteria i empanats.