Empresa de neteja de persianes, veles i vidres

Elevat grau d'especialització

grupo BN facility services basa els seus serveis en l'optimització de rendiments a través de la innovació tecnològica i l'especialització.

És per aquest motiu que disposem d'un equip humà que es divideix segons el tipus de feina que han de realitzar.

Anomenem a aquests equips brigades d'especialistes, un alt percentatge dels quals està format per persones amb un al alt nivell professional i estan especialitzats en la neteja de vidres, persianes, rètols, veles i marcs.

Beneficis per al client

Amb l'especialització aconseguim molts avantatges per al client ja que, entre altres, minimitzem el temps d'estada a les seves dependències, assegurem que el personal netejador tingui l'agilitat, habilitat i experiència per resoldre qualsevol tipus d'impediment que pugui sorgir, descarreguem a la persona que habitualment neteja el centre, de les tasques més feixugues a les de manteniment diari...

Programació de les actuacions

Les brigades d'especialistes es presenten periòdicament a casa del client en les freqüències i dates prèviament programades pel nostra personal assessor tècnic comercial en el pla de treballs de neteja.

Totes les accions que es realitzen o que han d'executar-se en un futur estan controlades mitjançant un programa informàtic específic.

Al client se l'informa en tot moment de les tasques realitzades i, un cop aquestes han estat acabades, es demana la conformitat.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

En motiu dels més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris oferts per Grupo BN, el passat 23 d’Octubre de 2015 la nostra organització ha rebut el reconeixement “Medalla de la Constància” per part de l’entitat Creu Roja Espanyola.

Per a la nostra companyia, la recepció d’aquest reconeixement és un motiu de satisfacció, ja què ens recorda la importància de ser socialment responsables i reflecteix els valors en els quals hem dipositat la nostra confiança i raó de ser al llarg de tota la nostra història corporativa.