Instal·lacions esportives

Empresa de limpieza de piscinas deportivas

Neteja, higiene i desinfecció a les instal·lacions esportives

La higiene d'un centre esportiu s'ha convertit en un treball molt especial, en què no solament són necessaris uns coneixements específics de neteja sinó uns protocols d'higiene i desinfecció que poques empreses de neteja poden oferir.

Mètodes específics per als centres esportius

La neteja en un centre esportiu és molt important ja que una mala desinfecció pot repercutir en problemes a nivell microbiològic, i es pot estendre al personal usuari del centre.

grupo BN facility services aplica mètodes i procediments específics per a centres esportius, basats en aquells punts que els departaments de sanitat dels organismes competents valoren més durant les seves inspeccions.

Qualitat de servei

Per grupo BN facility services és molt important donar la major qualitat en el seu servei i que el personal usuari pugui gaudir amb tranquil·litat de les instal·lacions.

Els mètodes que emprem són una combinació de sistemes innovadors de neteja, controls exhaustius de qualitat, productes específics i maquinària d'última generació, necessaris per arribar al nostre fi.

A més, disposem de grans professionals del sector, cursos de formació específics, una organització adaptable a les necessitats del client, i un servei de supervisió i control del servei únic entre les nostres empreses competidores.

L'empresa de neteja de confiança de les entitats esportives

Lògicament, part del nostre èxit es basa en la experiència obtinguda durant anys, i som l'empresa de neteja de confiança d'una de les empreses gestores més importants de centres esportius.

A més, li podem gestionar la neteja dels vasos de compensació de les piscines, la higienització de les saunes i zones d'aigües, la inclusió de robots neteja-fons dins dels plans de treball, controls microbiològics...

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services , al maig de 2016 ha renovat, a través de la tercera auditoria de seguiment integrada per part de l'empresa certificadora externa Det Norske Veritas, les certificacions de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals segons Normes de referència ISO 9001: 2008, 14001: 2004 i OHSAS 18001: 2007