Neteja d'Hotels i apartaments

Limpieza en hoteles y apartamentos
Empresa limpieza hoteles

A través de la nostra Divisió HORE, prestem un servei especialitzat de neteja, desinfecció i condicionament d'habitacions en hotels i apartaments.

Som conscients de la importància que té el nostre treball en la sensació de benestar que tingui el client i en la valoració de la seva estada

Per aquest motiu, el nostre objectiu és el lliurament de les habitacions i apartaments en un perfecte estat d'ordre, neteja i desinfecció.

Per aconseguir aquest objectiu:

  • Concentrem els horaris models treballadors per aconseguir una major presència d'hores en les franges horàries en les quals els clients habitualment deixen les habitacions lliures.
  • Adaptem i dimensionem si cal la plantilla en funció del nivell d'ocupació. Treballem amb previsions d'ocupació setmanals que lliura la governanta al responsable de la nostra Divisió Hore.
  • Apliquem protocols específics de neteja d'habitacions, així com els productes i maquinària d'última generació.
  • Designem un supervisor extern que controla de forma permanent el servei ofert, i roman a la disposició del nostre client per solucionar qualsevol necessitat.

Aconseguint aquest objectiu, permetem al seu torn que els responsables de l'hotel no hagin de dedicar part de la seva jornada a estar pendents de la plantilla de neteja, i puguin dedicar tots els seus esforços a la seva principal activitat.

Hem aconseguit sobre la base de l'experiència acumulada, una optimització de processos i rendiments, que ens permeten oferir un servei òptim amb uns costos reduïts.

Sol·liciti pressupost sense compromís.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services , al maig de 2016 ha renovat, a través de la tercera auditoria de seguiment integrada per part de l'empresa certificadora externa Det Norske Veritas, les certificacions de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals segons Normes de referència ISO 9001: 2008, 14001: 2004 i OHSAS 18001: 2007