Neteges a fons de finals d'obra

Els nostres clients queden satisfets

La nostra àmplia i sòlida estructura juntament amb l'experiència i professionalitat dels nostres equips ens permet poder atendre qualsevol urgència amb la màxima eficàcia.

Oferim ràpides actuacions amb un nivell de qualitat final molt alt. Així, el complet servei que oferim juntament amb l'esforç diari per a la millora contínua fa que grupo BN facility services gaudeixi d'un reconegut prestigi dins del sector de les neteges puntuals.

Cobertura i capacitat de reacció

La nostra organització compta amb una secció específica orientada única i exclusivament a dotar tots els nostres clients de les brigades necessàries per realitzar les neteges puntuals que necessitin.

Es tracta d'un departament format per personal molt experimentat i amb un ampli bagatge dins el món de la neteja.

Aquest personal técnic professional és considerat com l'elit de la neteja ja que la seva polivalència, adaptació i capacitat de resolució, fan que el client quedi completament satisfet amb el resultat final de la neteja.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

La Divisió Alimentària de grup BN facility services segueix avançant i incorporant nous clients a pas ferm.

El nou centre de processament, envasat i distribució de productes alimentaris del Grupo Fortes en Rivas-Vaciamadrid, albergarà 500 empleats, i compta amb una superfície de 22.000 m2 construïts sobre una superfície de 36.512 m2, i està equipat amb les últimes tecnologies per al fraccionament i envasat d'aliments llestos per portar; com a carn, xarcuteria i empanats.