Neteges a fons de finals d'obra

Els nostres clients queden satisfets

La nostra àmplia i sòlida estructura juntament amb l'experiència i professionalitat dels nostres equips ens permet poder atendre qualsevol urgència amb la màxima eficàcia.

Oferim ràpides actuacions amb un nivell de qualitat final molt alt. Així, el complet servei que oferim juntament amb l'esforç diari per a la millora contínua fa que grupo BN facility services gaudeixi d'un reconegut prestigi dins del sector de les neteges puntuals.

Cobertura i capacitat de reacció

La nostra organització compta amb una secció específica orientada única i exclusivament a dotar tots els nostres clients de les brigades necessàries per realitzar les neteges puntuals que necessitin.

Es tracta d'un departament format per personal molt experimentat i amb un ampli bagatge dins el món de la neteja.

Aquest personal técnic professional és considerat com l'elit de la neteja ja que la seva polivalència, adaptació i capacitat de resolució, fan que el client quedi completament satisfet amb el resultat final de la neteja.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja i auxiliars per a centres Decathlon distribuïts a nivell nacional, concretament a les comunitats de Madrid, Catalunya, Saragossa i València.