Neteja a centres educatius

Màxima exigència als centres escolars

Si bé la neteja per si sola ja és important en qualsevol lloc, ho és encara més quan parlem de la neteja de centres escolars. Una bona higiene és primordial de cara a la tranquil.litat dels pares i mares, i per evitar qualsevol risc de propagació de malalties originades per un mal estat de la neteja del centre.

Mètodes específics per a escoles

grupo BN facility services conscient de tot això, disposa d'una metodologia pròpia adequada específicament a la neteja i higiene de centres docents, que té en compte paràmetres com el volum d'infants que utilitzen el centre, els usos als quals van destinades les aules i sales, l'entorn en el qual s'ubica el centre docent, les edats i volum del personal, la relació del nombre del alumnat per sanitari, volum d'infants de primària i secundària, si es realitzen activitats extraescolars, si hi ha pavellons o centres esportius... A més, la neteja no solament s'enfoca a paviments, sanitaris i aules sinó que totes les eines, mobiliari i objectes s'inclouen dins dels nostres plans de treball. Adeqüem també la dotació de recursos de neteja a les necessitats reals de cada moment; així, en èpoques estivals adaptem el nombre de netejadors/es a la situació real del centre, i també tenim en compte la preparació de les aules al retorn de les vacances, incloent una previsió de neteja de reforç per iniciar les classes i deixar-ho tot ben net i a punt.

Tecnología capdavantera

L'ús de la innovació tecnològica per tal d'optimitzar rendiments és una de les prioritats dels nostres mètodes de neteja de centres docents. Així, no és gens estrany incloure maquinària d'última generació per a la neteja dels patis, neteja dels pavellons esportius, incloure serveis d'ozonització i desinfecció de vestidors i sanitaris, higienització per vaporització de productes i estris didàctics, neteja de pissarres mecanitzades... Confiï la neteja de centres docents a grupo BN facility services i podrà tenir la tranquil.litat per l'estat de la neteja del seu centre.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

logo general optica - grupo bn facility services

Des de l'any 2001 grupo BN facility services és proveïdor del servei de neteja a la Comunitat de Catalunya. Aquest any General Optica ens ha adjudicat també la zona de Llevant, premiant la bona feina feta fins a la data i ampliant la confiança de General Optica cap a la nostra companyia.