Neteja d'armaris elèctrics

Els armaris elèctrics de control o potència poden arribar a tenir incidències si no estan correctament aïllats d’ambients, amb alta concentració de partícules de pols, olis en suspensió o d’altres tipus de contaminació.

Aquestes incidències poden esdevenir conseqüències de diferentes tipologies:

  • Trets intempestius de diferencials
  • Trets intempestius d’interruptors magneto tèrmics
  • Sobreescalfament de quadres i línees de distribució
  • Pertorbacions d’amplitud de la tensió
  • Desequilibris de tensió o corrent

A grupo BN facility services prevenim aquestes incidències procedint a la neteja dels armaris elèctrics subjectes a aquestes condicions. Per això utilitzem dues metrologies que són la neteja mecànica utilitzant desengreixant dielèctric i dissolvent de seguretat especial, què no deixa residus quan s’aplica en circuits i quadres elèctrics, o bé, la neteja criogènica què es realitza mitjançant la projecció de pallets de gel sec sobre la superfície a tractar.

Per a finalitzar la intervenció, sempre amb el vist-i-plau del client, duem a terme una prova de funcionament de la maniobra de l’armari de cara comprovar l’eliminació de les incidències.

A mesura que es realitza la neteja s’inspecciona l’armari elèctric per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials què es detallaran en un informe tècnic de la intervenció per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.

Sectors relacionats

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

En motiu dels més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris oferts per Grupo BN, el passat 23 d’Octubre de 2015 la nostra organització ha rebut el reconeixement “Medalla de la Constància” per part de l’entitat Creu Roja Espanyola.

Per a la nostra companyia, la recepció d’aquest reconeixement és un motiu de satisfacció, ja què ens recorda la importància de ser socialment responsables i reflecteix els valors en els quals hem dipositat la nostra confiança i raó de ser al llarg de tota la nostra història corporativa.