Neteja d'armaris elèctrics

Els armaris elèctrics de control o potència poden arribar a tenir incidències si no estan correctament aïllats d’ambients, amb alta concentració de partícules de pols, olis en suspensió o d’altres tipus de contaminació.

Aquestes incidències poden esdevenir conseqüències de diferentes tipologies:

  • Trets intempestius de diferencials
  • Trets intempestius d’interruptors magneto tèrmics
  • Sobreescalfament de quadres i línees de distribució
  • Pertorbacions d’amplitud de la tensió
  • Desequilibris de tensió o corrent

A grupo BN facility services prevenim aquestes incidències procedint a la neteja dels armaris elèctrics subjectes a aquestes condicions. Per això utilitzem dues metrologies que són la neteja mecànica utilitzant desengreixant dielèctric i dissolvent de seguretat especial, què no deixa residus quan s’aplica en circuits i quadres elèctrics, o bé, la neteja criogènica què es realitza mitjançant la projecció de pallets de gel sec sobre la superfície a tractar.

Per a finalitzar la intervenció, sempre amb el vist-i-plau del client, duem a terme una prova de funcionament de la maniobra de l’armari de cara comprovar l’eliminació de les incidències.

A mesura que es realitza la neteja s’inspecciona l’armari elèctric per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials què es detallaran en un informe tècnic de la intervenció per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.

Sectors relacionats

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja per a les instal·lacions centrals ubicades a Palau-Solità i Plegamans (Barcelona).