Neteja de circuits hidràulics

Els circuits hidràulics industrials són estructures de canonades, vàlvules i aparellatges necessaris per transportar líquid com ara l’aigua, l’oli, glicol o d’altres. L’objectiu d’aquest transport pot ser la refrigeració, la lubricació o simplement el transvasament del líquid.

Tots aquests circuits calen d’energia per a dur a terme el transport. És per això que quan es produeixen incrustacions a l’interior del circuit, la pressió de l’interior del circuit cau ràpidament i això pot arribar a inutilitzar el circuit.

A grupo BN facility services som coneixedors del problema, per la qual cosa disposem dels protocols per a dur a terme les neteges interiors de conductes i evitar així la seva degradació.

Informe tècnic del tractamento realitzat i incidències

Al finalitzar la intervenció, grupo BN facility services realitza i entrega al client un informe del tractament realitzat, on analitza les hipotètiques incidències detectades.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja i auxiliars per a centres Decathlon distribuïts a nivell nacional, concretament a les comunitats de Madrid, Catalunya, Saragossa i València.