Neteja de circuits hidràulics

Els circuits hidràulics industrials són estructures de canonades, vàlvules i aparellatges necessaris per transportar líquid com ara l’aigua, l’oli, glicol o d’altres. L’objectiu d’aquest transport pot ser la refrigeració, la lubricació o simplement el transvasament del líquid.

Tots aquests circuits calen d’energia per a dur a terme el transport. És per això que quan es produeixen incrustacions a l’interior del circuit, la pressió de l’interior del circuit cau ràpidament i això pot arribar a inutilitzar el circuit.

A grupo BN facility services som coneixedors del problema, per la qual cosa disposem dels protocols per a dur a terme les neteges interiors de conductes i evitar així la seva degradació.

Informe tècnic del tractamento realitzat i incidències

Al finalitzar la intervenció, grupo BN facility services realitza i entrega al client un informe del tractament realitzat, on analitza les hipotètiques incidències detectades.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services és proveïdor del servei de neteja en diferents centres a nivell nacional. Aquest any Haya Real Estate ha tornat a confiar en nosaltres atorgant els serveis de Task Force a Madrid i Màlaga.