Neteja de línees transportadores

Les línees de transport apareixen pràcticament en tots els processos productius, ja què són la primera font d’eficiència del sistema de treball. Es tracta d’equips de diferents tipus, depenen dels elements què han de transportar. Habitualment es composen d’estructures metàl·liques fixes, estructures mòbils (cadenes, camins de rodets, superfícies plàstiques) on es suporten directa o indirectament els elements a traslladar i sistemes de tracció (motors, moto-reductors i transmissors de moviment).

Depenen dels elements a transportar, els components de les línees de transport poden embrutar-se o deteriorar-se i requereixen d’un manteniment. A grupo BN facility services coneixem aquests components i estem capacitats per desmuntar cadenes, transmissions i motors; per a fer neteja, inspecció, lubricació i muntatge. D’aquesta manera, prevenim els problemes què poden causar la manca de manteniment (aturades de producció o trencament de la línia).

A mesura que es realitza la neteja s’inspecciona l’equip per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials que es detallaran en un informe tècnic de la intervenció per a coneixement del cliente i del seu departament d’enginyeria o manteniment.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

La divisió industrial de grup BN facility services rep l'adjudicació de les plantes productives d'electrodomèstics a Navarra.

BSH és una de les empreses capdavanteres del sector a tot el món i el major fabricant d'electrodomèstics a Europa.

A més de les marques globals Bosch, Siemens, Gaggnenau i Neff, la cartera de marques globals inclou les marques locals Thermador, Balay, Ufesa i Selmer, entre unes altres.

A Espanya el grup BSH compta amb set fàbriques i una contractació de 4.000 persones.