Neteja de parts altes de naus industrials

Divisió especialitzada en neteja de naus industrials

Són diverses les indústries que confien en grupo BN facility services per cobrir les necessitats de neteja de manteniment. Moltes vegades aquestes també requereixen d'un servei complementari de neteja que es caracteritza per l'acondicionament puntual de les parts altes de les seves naus industrials.

Neteja de canonades, bigues, conductes d'aire, ventilació

Ens referim a canonades, bigues, conductes d'aire, reixes de ventilació, punts de llum, cavallets, sostres, parets verticals, claraboies, vidreres i finestrals..., de difícil accés o ubicats a una certa alçada. Disposem de brigades especialitzades en la neteja de parts altes de naus industrials que, o bé actuen de forma puntual cada vegada que el client ho necessita, o bé de forma programada en aquells clients que han fet la previsió d'aquestes actuacions.

Ens adaptem a les seves necessitats

Es tracta d'un servei que sovint es realitza durant el període estival, i per aquest motiu a grupo BN facility services organitzem les vacances del personal executor d'aquests serveis en funció de les necessitats dels nostres clients.

Amb les màximes precaucions

Lògicament, moltes vegades la correcta realització d'aquests treballs requereix de mesures d'equips de protecció individual. Els nostres equips van dotats amb els EPI's i mitjans elevadors necessaris per tal que el client es despreocupi de qualsevol responsabilitat envers l'empresa subcontractada.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Des d'Octubre de 2015 grupo BN facility services manté el distintiu "Medalla de la constància" per part de l'entitat Cruz Roja Española, com a reconeixement als més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris realitzats pel nostre grup.

És un orgull el reconeixement explícit a la nostra responsabilitat social, i ens anima a continuar apostant pels valors com a segell identificatiu de la nostra companyia.