Neteja de paviments de PVC i parquet

A més, per tal d'evitar les ratllades i marques que desllueixen la imatge d'aquest tipus de paviment aplicarem productes correctius i preventius que disminueixen les marques i eviten el seu deteriorament.

Després d'una bona actuació de xoc, cal que el manteniment i les mesures preventives de neteja i conservació siguin constants i correctament aplicades.

Neteja del parquet

El parquet és el terra de fusta per excel.lència i, com altres terres d'aquest tipus, requereix cura constant perquè es mantingui en òptimes condicions.

A més, si el terra ha d'aguantar molt trànsit és recomanable rebaixar-lo i envernissar al menys cada deu anys.

grupo BN facility services disposa de personal professional experimentat en aquest servei que l'assessoraran de quin és el millor tractament a seguir.

Protecció de terres

Algunes empreses de neteja inverteixen gran quantitat de recursos humans i econòmics per realitzar la neteja de paviments, però moltes vegades aquests terres no acaben lluint.

L'origen del problema segurament no està en el tipus de brutícia ni en el trànsit diari, sinó en la poca o nul.la protecció que té el paviment.

grupo BN facility services li proposa protegir totes aquelles zones susceptibles de deteriorament, i posa al seu abast un equip de professionals dotat de la millor maquinària i productes per realitzar aquest servei.

Li oferim tractaments de protecció passiva, i de protecció activa, i aconseguim reduir les conseqüències que es deriven de la imatge, al tenir uns paviments deslluïts.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

La divisió industrial de grup BN facility services rep l'adjudicació de les plantes productives d'electrodomèstics a Navarra.

BSH és una de les empreses capdavanteres del sector a tot el món i el major fabricant d'electrodomèstics a Europa.

A més de les marques globals Bosch, Siemens, Gaggnenau i Neff, la cartera de marques globals inclou les marques locals Thermador, Balay, Ufesa i Selmer, entre unes altres.

A Espanya el grup BSH compta amb set fàbriques i una contractació de 4.000 persones.