Neteja de pre-impresió

Els sistemes de reimpressió tenen l’objectiu d’optimitzar els costos de la impressió formatejant els component a imprimir i donant-los una composició final. Tot això es fa sobre superfícies que requereixen d’un tractament diari de neteja per a prevenir problemes de contaminació de les planxes que van a servir per a imprimir el producte final.

Grupo BN revisa periòdicament l’equip, per tal de garantir què la qualitat oferida sigui l’optima. És per això que podem dur a terme revisions complertes de la neteja de l’equip, canviem filtres i lubriquem peces mòbils i examinem obturacions.

A mesura que es du a terme la neteja, s’inspeccionen les zones d’accés restringit per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials que es detallaran en un informe tècnic de la intervenció, per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.

Sectors relacionats

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja per a les instal·lacions centrals ubicades a Palau-Solità i Plegamans (Barcelona).