Neteja de pre-impresió

Els sistemes de reimpressió tenen l’objectiu d’optimitzar els costos de la impressió formatejant els component a imprimir i donant-los una composició final. Tot això es fa sobre superfícies que requereixen d’un tractament diari de neteja per a prevenir problemes de contaminació de les planxes que van a servir per a imprimir el producte final.

Grupo BN revisa periòdicament l’equip, per tal de garantir què la qualitat oferida sigui l’optima. És per això que podem dur a terme revisions complertes de la neteja de l’equip, canviem filtres i lubriquem peces mòbils i examinem obturacions.

A mesura que es du a terme la neteja, s’inspeccionen les zones d’accés restringit per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials que es detallaran en un informe tècnic de la intervenció, per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.

Sectors relacionats

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Des d'Octubre de 2015 grupo BN facility services manté el distintiu "Medalla de la constància" per part de l'entitat Cruz Roja Española, com a reconeixement als més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris realitzats pel nostre grup.

És un orgull el reconeixement explícit a la nostra responsabilitat social, i ens anima a continuar apostant pels valors com a segell identificatiu de la nostra companyia.