Neteja de premses

Les premses d’estampació treballa a grans pressions i grans temperatures. Aquestes crítiques condicions de treball, juntament amb les circumstàncies de producció, poden ocasionar problemes de fuites de lubricants o producte que, tanmateix, provocaran desajustos en la premsa o en el mateix motllo de conformació, amb els consegüents aturades de producció.

Incrementem la fiabilitat productiva

grupo BN facility services intervé en aquests equips per tal d’evitar aquest tipus de problemes i incrementar la fiabilitat productiva. Les passes a seguir es detallen a continuació:

  • Deshabilitació i bloqueig de components
  • Neteja de plataformes, portes i proteccions de l’àrea del robot
  • Neteja de fosos entre plats
  • Neteja del fosos d’acumuladors
  • Neteja de zones de tancat
  • Neteja de plats, motllos i columnes
  • Neteja de reixetes, escales i plataformes
  • Neteja grups de vàlvules

En aquells casos, que a causa de fuites o altres tipus de deteriorament, la superfície exterior de la premsa s’ha vist perjudicada, grupo BN facility services pot dur a terme el pintat de l’equip que millorarà notablement la imatge del mateix.

Informe tècnic del tratacment realizat i incidències

Al finalitzar la intervenció, grupo BN facility services realitza i entrega al client un informe del tractament realitzat, on analitza les hipotètiques incidències detectades.

Sectors relacionats

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Segueix creixent la Divisió Alimentària de grupo BN facility services amb l'adjudicació del serveis de neteja i desinfecció del centre productiu MONTER EMBUTIDOS del Grup Cañigueral.

Grup Cañigueral és especialista en embotits i productes càrnics curats de porc i gall dindi, un dels majors productors d'embotit del país, i capdavanters destacats en el gall dindi.

Grup Cañigueral, són interproveedores de Mercadona, i compten amb 43.000 m2 distribuïts en 4 centres productius en els quals es produeixen 20 milions de quilos anuals.