Neteja de sostres

Neteja integral de sostres

Els sostres tècnics estan sotmesos a un deteriorament causat per diversos factors com el propi envelliment, la contaminació, goteres, taques, nicotina, pols... Les conseqüències són: una estètica no desitjable, variació del color inicial de les plaques, pèrdua de lluminositat i de la reflexió, disminució de l'aïllament acústic i, sobretot, un possible punt de propagació de gèrmens, bacteris, virus i espores, que poden comportar perjudicis i riscos per a la salut.

El sistema més adient

Una solució força extensa, quan existeix algun dels factors abans exposats, és la de pintar les plaques del sostre, però no és la més idònia ja que pintant les plaques es perden les seves qualitats i, principalment, les característiques de seguretat com les proteccions ignífugues, acústiques així com les purament estètiques.

Serveis complementaris

grupo BN facility services ofereix un sistema de neteja i higienització de sostres aplicable a la majoria de materials dels que estan realitzats. Així, netegem sostres porosos, semiporosos, metàl.lics, plàstics i de suro... A banda, aprofitant les actuacions de neteja de sostres, els podem oferir el servei complementari de neteja de lluminàries i difusors així com una neteja i higienització dels conductes interiors de refrigeració i condicionament; així, oferim un dels serveis més complets en higienització i neteja de parts altes i aconseguim un ambient de treball molt més net.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

La divisió industrial de grup BN facility services rep l'adjudicació de les plantes productives d'electrodomèstics a Navarra.

BSH és una de les empreses capdavanteres del sector a tot el món i el major fabricant d'electrodomèstics a Europa.

A més de les marques globals Bosch, Siemens, Gaggnenau i Neff, la cartera de marques globals inclou les marques locals Thermador, Balay, Ufesa i Selmer, entre unes altres.

A Espanya el grup BSH compta amb set fàbriques i una contractació de 4.000 persones.