Neteja de sostres tècnics

Sostre tècnic és aquella zona què està per sobre de les plaques de fals sostre de les instal·lacions productives. En aquestes zones estan les canalitzacions i equips de climatització i ventilació, així com les canalitzacions elèctriques.

La brutícia del sostre tècnic afecta directament l’ambient de les instal·lacions productives, donat que és estrany què hi hagi aïllament entre les dues zones.

grupo BN facility services elimina la brutícia superficial en aquestes zones eliminant també les possibles repercussions sobre la producció, que són especialment crítiques en indústries, com l’alimentació i la farmacèutica.

A mesura que es fa la neteja s’inspecciona la zona per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials que es detallaran en un informe tècnic de la intervenció, per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.

Sectors relacionats

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja i auxiliars per a centres Decathlon distribuïts a nivell nacional, concretament a les comunitats de Madrid, Catalunya, Saragossa i València.