Neteja de sostres tècnics

Sostre tècnic és aquella zona què està per sobre de les plaques de fals sostre de les instal·lacions productives. En aquestes zones estan les canalitzacions i equips de climatització i ventilació, així com les canalitzacions elèctriques.

La brutícia del sostre tècnic afecta directament l’ambient de les instal·lacions productives, donat que és estrany què hi hagi aïllament entre les dues zones.

grupo BN facility services elimina la brutícia superficial en aquestes zones eliminant també les possibles repercussions sobre la producció, que són especialment crítiques en indústries, com l’alimentació i la farmacèutica.

A mesura que es fa la neteja s’inspecciona la zona per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials que es detallaran en un informe tècnic de la intervenció, per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.

Sectors relacionats

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Segueix creixent la Divisió Alimentària de grupo BN facility services amb l'adjudicació del serveis de neteja i desinfecció del centre productiu MONTER EMBUTIDOS del Grup Cañigueral.

Grup Cañigueral és especialista en embotits i productes càrnics curats de porc i gall dindi, un dels majors productors d'embotit del país, i capdavanters destacats en el gall dindi.

Grup Cañigueral, són interproveedores de Mercadona, i compten amb 43.000 m2 distribuïts en 4 centres productius en els quals es produeixen 20 milions de quilos anuals.