Neteja de sostres tècnics

Sostre tècnic és aquella zona què està per sobre de les plaques de fals sostre de les instal·lacions productives. En aquestes zones estan les canalitzacions i equips de climatització i ventilació, així com les canalitzacions elèctriques.

La brutícia del sostre tècnic afecta directament l’ambient de les instal·lacions productives, donat que és estrany què hi hagi aïllament entre les dues zones.

grupo BN facility services elimina la brutícia superficial en aquestes zones eliminant també les possibles repercussions sobre la producció, que són especialment crítiques en indústries, com l’alimentació i la farmacèutica.

A mesura que es fa la neteja s’inspecciona la zona per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials que es detallaran en un informe tècnic de la intervenció, per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.

Sectors relacionats

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Des d'Octubre de 2015 grupo BN facility services manté el distintiu "Medalla de la constància" per part de l'entitat Cruz Roja Española, com a reconeixement als més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris realitzats pel nostre grup.

És un orgull el reconeixement explícit a la nostra responsabilitat social, i ens anima a continuar apostant pels valors com a segell identificatiu de la nostra companyia.