Neteja de transport de bugada contínua

Les línees de transport de colada contínua han d’estar constantment sota vigilància degut a les aturades de producció, què poden arribar a causar la deformació d’un rodet o el bloqueig d’una unitat d’evacuació.

grupo BN facility services intervé en aquests equips per evitar aquest tipus de problemes i incrementar la fiabilitat productiva i la qualitat oferides. Les passes a seguir es detallen a continuació:

  • Neteja mecànica i eliminació de peladures d’evacuacions: taula d’evacuació, taula d’emergència, volteadors
  • Neteja mecànica de torretes, passadissos i plataformes
  • Neteja mecànica interior de cambres i galeries
  • Neteja mecànica i eliminació de peladures de canals extractora

Informe tècnic del tractament realitzat i incidències

Al finalitzar la intervenció grupo BN facility services realitza i entrega al client un informe del tractament realitzat on s’analitzarà les hipotètiques incidències detectades.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

En motiu dels més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris oferts per Grupo BN, el passat 23 d’Octubre de 2015 la nostra organització ha rebut el reconeixement “Medalla de la Constància” per part de l’entitat Creu Roja Espanyola.

Per a la nostra companyia, la recepció d’aquest reconeixement és un motiu de satisfacció, ja què ens recorda la importància de ser socialment responsables i reflecteix els valors en els quals hem dipositat la nostra confiança i raó de ser al llarg de tota la nostra història corporativa.