Neteja d'insertadores

Les insertadores són màquines de manipulació de paper utilitzades en la indústria de la impressió gràfica per a conformar la forma final del producte imprès i insertar en el seu interior elements que el puguin acompanyar. El ritme de treball d’aquests equips acostuma a ser molt elevat degut als condicionants de la mateixa indústria.

Són equips d’alta complexitat electromecànica que treballen en ambients humidificats. En aquests ambients els elements òptics de control poden veure’s inhabilitats i produir aturades de producció i acumulaments de paper.

grupo BN facility services coneix les interioritats d’aquests equips. Els nostres professionals tenen especial cura d’aquesta maquinària controlant l’ambient, detectant possibles incidències i preveient les possibles aturades de la línia.

Sectors relacionats

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

La divisió industrial de grup BN facility services rep l'adjudicació de les plantes productives d'electrodomèstics a Navarra.

BSH és una de les empreses capdavanteres del sector a tot el món i el major fabricant d'electrodomèstics a Europa.

A més de les marques globals Bosch, Siemens, Gaggnenau i Neff, la cartera de marques globals inclou les marques locals Thermador, Balay, Ufesa i Selmer, entre unes altres.

A Espanya el grup BSH compta amb set fàbriques i una contractació de 4.000 persones.