Neteja especial de maquinària industrial

Secció especialitzada en neteja industrial

Al llarg dels anys d’experiència que té grupo BN facility services hem realitzat nombrosos serveis sorgits de necessitats puntuals que els nostres clients ens han presentat. La neteja especial de maquinària industrial és un d’aquests serveis nascuts a partir de la cobertura d’una d’aquestes necessitats. Així, grupo BN facility services disposa actualment d’una secció exclusiva dedicada a la neteja especial de maquinària industrial.

Preocupació pel client

Un dels secrets del nostre èxit ha estat la gran importància que hem donat a l’organització de la realització de les tasques dels equips de treball especials. En tot moment la idea principal ha estat no alterar el funcionament habitual de la producció i disminuir tot el possible el temps de realització de les tasques de neteja. Lògicament, això només s’aconsegueix tenint una bona dotació de personal i fent una bona previsió de les necessitats dels nostres clients.

Minimitzem les parades tècniques de producció

L’objectiu de tot això és minimitzar en gran mesura les parades tècniques de producció, i les despeses originades per la no-producció. Els nostres clients han valorat moltíssim la nostra aportació, i actualment ja disposem de molts clients que ens contracten puntualment aquest servei i alguns ja el tenen contractat i planificat de forma periòdica, despreocupant-se totalment de la neteja i dedicant-se exclusivament a produir.

Serveis relacionats

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

logo general optica - grupo bn facility services

Des de l'any 2001 grupo BN facility services és proveïdor del servei de neteja a la Comunitat de Catalunya. Aquest any General Optica ens ha adjudicat també la zona de Llevant, premiant la bona feina feta fins a la data i ampliant la confiança de General Optica cap a la nostra companyia.