Neteja hospitalària

Neteja hospitalària

La neteja d'un centre hospitalari requereix de sistemes, mètodes i gestió molt professionals que no totes les empreses de neteja poden facilitar. El gran nombre de visitants juntament amb les característiques pròpies d'aquests centres i dels seus pacients, exigeixen solucions de neteja a mida, molt especialitzades, recolzades per una gestió i programació molt professional.

Mètodes actuals de neteja per a hospitals

grupo BN facility services posa a disposició dels seus clients els mètodes, sistemes i productes de neteja més actuals i específics per a centres hospitalaris. Prestem un servei compost de sistemes modulars que combinen les diferents tecnologies que hem recercat a les fires internacionals.

Així, grupo BN facility services ofereix un sistema basat en la utilització de la tecnologia de microfibres, el fregat humit, classificació per codis de colors dels teixits de neteja segons l'OMS, ozonització i esterilització de l'aire i superfícies de sales de risc, gestió integral del nivell de qualitat prestat pel personal de centre, controls de qualitat de la placa bacteriana, especialització formativa del personal de neteja del centre, utilització de carros de neteja específics per a la neteja hospitalària, preimpregnació dels teixits de neteja amb la quantitat exacta de producte i de la forma més higiènica.

Servei integral

Oferim un servei basat en la higiene total, amb un servei diferenciat segons zones de risc mig i zones d'alt risc.

Productes adeqüats

Els productes escollits per a aquest tipus de servei estaran contrastats amb l'equip experimentat de la comissió de cada centre i lògicament seguiran la Directiva 91/155/CEE i els Reials Decrets 363/1995, 1078/1993 i 374/2001. Així, s'utilitzaran productes com hipoclorits sòdics, abrasius clorats, alcohols etílics, associacions d'aldehids, desinfectants amb oxigen actiu, associacions d'amines terciàries i amonis quaternaris.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja i auxiliars per a centres Decathlon distribuïts a nivell nacional, concretament a les comunitats de Madrid, Catalunya, Saragossa i València.