Neteja i desinfecció de reactors

Dins dels processos productius de la indústria química, farmacèutica o alimentària, hi ha fases productives que alberguen una reacció química controlada. Aquestes reaccions tenen lloc dins els dipòsits destinats per aquesta finalitat i que es denominen reactors. Acostumen a tenir diferents vàlvules controlades d’entrada i sortida de productes, controls de temperatura i d’altres constants interiors i sistemes d’agitació mecànica o pneumàtica.

Per motius de canvis en el procés productiu o incidències en l’aïllament dels reactors, aquests poden requerir la neteja i desinfecció interior per a depurar el possible procés i evitar les conseqüències de la contaminació del mateix.

A grupo BN facility services oferim el servei de neteja de reactors, per a la qual cosa disposem d’instruccions de treball a mida i que han de reconfigurar-se amb cada client.

Les passes a seguir en grans línees serien les següents:

  • Buidatge del reactor dipositant el producte en contenidor alternatiu
  • Apertura d’accés al reactor i control d’ambient interior per a validar la possibilitat d’accés
  • Raspat, desincrustació i desinfecció de superfície interior (amb accés o telescòpicament)
  • Neteja i revisió d’agitadors
  • Aclarit interior final per aigua a pressió
  • Assecat interior
  • Segellat d’accés i recàrrega de producte
  • Neteja exterior del reactor

Al finalitzar la intervenció, grupo BN facility services realitza i entrega al client un informe del tractament realitzat, on analitza les hipotètiques incidències detectades.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

En motiu dels més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris oferts per Grupo BN, el passat 23 d’Octubre de 2015 la nostra organització ha rebut el reconeixement “Medalla de la Constància” per part de l’entitat Creu Roja Espanyola.

Per a la nostra companyia, la recepció d’aquest reconeixement és un motiu de satisfacció, ja què ens recorda la importància de ser socialment responsables i reflecteix els valors en els quals hem dipositat la nostra confiança i raó de ser al llarg de tota la nostra història corporativa.