Neteja a l'Administració Pública

Durant la dilatada trajectòria de grupo BN facility services hem anat realitzant serveis molt diversos a sectors de tota mena.

Les dependències de l'Administració Pública també formen part dels nostres clients.

La forma d'accedir a realitzar serveis de neteja per a l'Administració Pública és a través dels concursos públics, i és per aquest motiu que ens omple de goig manifestar que han estat moltes d'aquestes institucions les que han confiat en els nostres serveis.

El servei més equilibrat

Hem estat la empresa escollida entre un gran nombre d'empreses de la competència com a empresa adjudicataria del servei de neteja d'institucions públiques, participant en estrictes processos de selecció on es premiava tot el conjunt de l'aportació del servei.

L'adjudicació final s'atorga a l'empresa amb la millor relació qualitat/preu, millor aportació en avantatges, millor gestió de la qualitat, gestió dels recursos humans, gestió de la prevenció de riscs laborals, aportació d'innovació tecnològica, millor pla de treball, millor ratio de recursos humans aportats/preu...

Ser escollit per l'Administració Pública avala l'equilibri en tots els aspectes que ofereix el servei de grupo BN facility services i és una garantia per a altres clients que vulguin gaudir dels nostres mètodes.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Des d'Octubre de 2015 grupo BN facility services manté el distintiu "Medalla de la constància" per part de l'entitat Cruz Roja Española, com a reconeixement als més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris realitzats pel nostre grup.

És un orgull el reconeixement explícit a la nostra responsabilitat social, i ens anima a continuar apostant pels valors com a segell identificatiu de la nostra companyia.