Servei de neteja a entitats financeres (xarxes i edificis corporatius)

Limpieza de edificios

Especialistes en neteja d'entitats financeres

grupo BN facility services es reconeix, entre altres motius, per la seva àmplia experiència i bagatge dins del sector bancari i és una de les principals empreses proveïdores de diverses entitats financeres, tant a nivell de cobertura d'oficines com a nivell de neteja dels seus edificis centrals i singulars.

Plans de treball especials per entitats

Fruit d'aquesta gran experiència, hem anat modificant i adaptant els nostres plans de treball i sistemes de neteja adequant-los a les característiques pròpies de cada entitat, obtenint un mètode de neteja exclusiu i específic per a entitats financeres amb un nivell d'especialització i optimització de rendiments, concebuda expressament per cobrir totes aquelles necessitats de neteja i higienització que requereixen les entitats financeres.

Manteniment integral

També complementem el servei de neteja de les entitats amb serveis de manteniment integral, tant preventiu com correctiu, adaptant-los a les necessitats i exigències que cada entitat ha estimat oportunes.

Disposem també de programaris informàtics específics per tal d'agilitzar i rebre totes les incidències i avaries que es puguin anar originant durant el servei, i d'un ampli sistema de seguiment i de qualitat.

Pressupostos adaptats a les característiques individuals de cada oficina

Partint d'una base estàndard, adeqüem el pla de treballs a les característiques específiques de cada oficina.

Més de 30 anys d'experiència netejant entitats financeres

Disposem d'una àmplia trajectòria en el sector que ens ha consolidat com una de les empreses líder en neteja d'entitats financeres.

Rigorós control de qualitat i supervisió del servei.

Tots els nostres serveis porten implícits controls periòdics per tal d'avaluar la satisfacció del client.

Telèfon 24 hores

Disposem d'un servei d'urgències i emergències destinat a atendre en tot moment les necessitats més urgents de les oficines.

Neteja de grafitis i protecció de façanes

Manteniment de neteja de grafittis i protecció de façanes de les oficines a quota fixa. Ideal si es disposa d'elements susceptibles de patir pintades continuades, ja que a través d'actuacions periòdiques programades de les nostres brigades s'aconsegueix mantenir permanentment la bona imatge de l'exterior de les oficines.

Neteges técniques d'oficines

Divisió especialitzada en aquelles neteges més tècniques que requereixen les oficines. Neteja de mobles entapissats amb assecat ràpid (cadires de les oficines), neteja de xiclets del paviment (voreres entrada), neteja de pòsters (campanyes electorals, manifestacions), abrillantats de patis de clients. pressupost de servei de neteja

Serveis relacionats

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Des d'Octubre de 2015 grupo BN facility services manté el distintiu "Medalla de la constància" per part de l'entitat Cruz Roja Española, com a reconeixement als més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris realitzats pel nostre grup.

És un orgull el reconeixement explícit a la nostra responsabilitat social, i ens anima a continuar apostant pels valors com a segell identificatiu de la nostra companyia.