Solidaris

A grup BN som conscients de les circumstàncies econòmiques i socials que ens envolten a l’actualitat i, per aquesta raó, des d’anys enrere executem diverses accions en matèria de Responsabilitat Social Corporativa amb la fi d’obtenir un impacte positiu a les mateixes.

Col·laborem amb Creu Roja realitzant anualment una campanya de recollida d’aliments i joguines per facilitar la cobertura de les necessitats bàsiques a les famílies més desfavorides, convidant a participar al nostre personal de manera activa.

Per una altra banda, també intentem facilitar la inserció al món laboral de persones amb risc d’exclusió social o que presenten dificultats en la seva adaptació a l’entorn professional, mitjançant convenis d’adhesió amb la Fundació Exit i el Programa Incorpora de La Caixa, que possibilitem als col·lectius abans esmentats la seva inclusió a l’àmbit laboral prestant serveis als centres de treball dels nostres clients.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja i auxiliars per a centres Decathlon distribuïts a nivell nacional, concretament a les comunitats de Madrid, Catalunya, Saragossa i València.