Solidaris

A grup BN som conscients de les circumstàncies econòmiques i socials que ens envolten a l’actualitat i, per aquesta raó, des d’anys enrere executem diverses accions en matèria de Responsabilitat Social Corporativa amb la fi d’obtenir un impacte positiu a les mateixes.

Col·laborem amb Creu Roja realitzant anualment una campanya de recollida d’aliments i joguines per facilitar la cobertura de les necessitats bàsiques a les famílies més desfavorides, convidant a participar al nostre personal de manera activa.

Per una altra banda, també intentem facilitar la inserció al món laboral de persones amb risc d’exclusió social o que presenten dificultats en la seva adaptació a l’entorn professional, mitjançant convenis d’adhesió amb la Fundació Exit i el Programa Incorpora de La Caixa, que possibilitem als col·lectius abans esmentats la seva inclusió a l’àmbit laboral prestant serveis als centres de treball dels nostres clients.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Segueix creixent la Divisió Alimentària de grupo BN facility services amb l'adjudicació del serveis de neteja i desinfecció del centre productiu MONTER EMBUTIDOS del Grup Cañigueral.

Grup Cañigueral és especialista en embotits i productes càrnics curats de porc i gall dindi, un dels majors productors d'embotit del país, i capdavanters destacats en el gall dindi.

Grup Cañigueral, són interproveedores de Mercadona, i compten amb 43.000 m2 distribuïts en 4 centres productius en els quals es produeixen 20 milions de quilos anuals.