Neteges a l'entorn urbanístic

Eliminació de xiclets del paviment

Tal com podem observar en un determinat nucli de la població, encara existeix l'hàbit de llençar el xiclet directament sobre les voreres o els paviments un cop mastegat. Amb els efectes del sol i el pas del temps, aquest producte forma una pasta de color fosc que deteriora l'aspecte del paviment. El nostre mètode garanteix la neteja de totes les superfícies afectades per aquest fenomen.

Neteja de grafits

Per més informació veure la fitxa de neteja de grafittis

Neteja de paviments exteriors

Amb el pas del temps, alguns paviments poden requerir una acció addicional especial de neteja per tal de recuperar el seu aspecte inicial. Amb el sistema que els proposem s'aconsegueix aquest objectiu amb òptims resultats.

Restauració de façanes i monuments

Amb els nostres productes i sistemes oferim solucions provades i segures per netejar i restaurar façanes afectades per carboni, algues, oxidació, taques metàl·liques i tot tipus de brutícia en general.

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services , al maig de 2016 ha renovat, a través de la tercera auditoria de seguiment integrada per part de l'empresa certificadora externa Det Norske Veritas, les certificacions de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals segons Normes de referència ISO 9001: 2008, 14001: 2004 i OHSAS 18001: 2007