Neteja de paviments de moqueta

Solucions a tots els nivells

La nostra intenció és donar-li el major valor afegit possible com a empresa de neteja, i cobrir perfectament aquelles necessitats més habituals de cada centre; volem que disposi d’un nombrós ventall de solucions de tots aquells elements susceptibles de neteja.

Mètodes i tecnologia innovadors

Substituïm mètodes tradicionals per una combinació de procediments i innovació tecnològica, millorem la qualitat i reduïm la despesa. Tractem cada paviment segons les seves característiques i estat. Aplicació del sistema de xampunejat, escuma seca o injecció-extracció. Deixi’s aconsellar pel nostre personal tècnic comercial. Pressupost sense compromís. pressupost de servei de neteja

Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

En motiu dels més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris oferts per Grupo BN, el passat 23 d’Octubre de 2015 la nostra organització ha rebut el reconeixement “Medalla de la Constància” per part de l’entitat Creu Roja Espanyola.

Per a la nostra companyia, la recepció d’aquest reconeixement és un motiu de satisfacció, ja què ens recorda la importància de ser socialment responsables i reflecteix els valors en els quals hem dipositat la nostra confiança i raó de ser al llarg de tota la nostra història corporativa.