General Optica amplia la confiança en Grup BN

Des de l'any 2001 grupo BN facility services és proveïdor del servei de neteja a la Comunitat de Catalunya. Aquest any General Optica ens ha adjudicat també la zona de Llevant, premiant la bona feina feta fins a la data i ampliant la confiança de General Optica cap a la nostra companyia.

General Optica és una empresa líder en la cura de la salut visual. Disposa d'una cadena d'establiments òptics de més de 200 centres propis.

General Optica inverteix cada any més de 6 milions d'euros per intentar mantenir el seu avantatge competitiu i gaudeix d'una important imatge de marca i notorietat.
Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Des d'Octubre de 2015 grupo BN facility services manté el distintiu "Medalla de la constància" per part de l'entitat Cruz Roja Española, com a reconeixement als més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris realitzats pel nostre grup.

És un orgull el reconeixement explícit a la nostra responsabilitat social, i ens anima a continuar apostant pels valors com a segell identificatiu de la nostra companyia.