Grup BN ha estat seleccionat com a proveïdor de serveis de DECATHLON

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja i auxiliars per a centres Decathlon distribuïts a nivell nacional, concretament a les comunitats de Madrid, Catalunya, Saragossa i València.

Decathlon, és una xarxa d'empreses i de marques innovadores per al plaer de tots els esportistes. L'equip humà a Decathlon consta de 63.000 col·laboradors que viuen quotidianament el propòsit: "Fer que el plaer i els beneficis de l'esport siguin accessibles per a tothom". En tots els països en els quals estan presents, comparteixen una cultura d'empresa forta i única, reforçada pels seus dos valors: la vitalitat i la responsabilitat. Les botigues es localitzen a escala mundial, amb un total de 748 botigues.
Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services , al maig de 2016 ha renovat, a través de la tercera auditoria de seguiment integrada per part de l'empresa certificadora externa Det Norske Veritas, les certificacions de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals segons Normes de referència ISO 9001: 2008, 14001: 2004 i OHSAS 18001: 2007