Grup BN ha estat seleccionat com a proveïdor de serveis de DECATHLON

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja i auxiliars per a centres Decathlon distribuïts a nivell nacional, concretament a les comunitats de Madrid, Catalunya, Saragossa i València.

Decathlon, és una xarxa d'empreses i de marques innovadores per al plaer de tots els esportistes. L'equip humà a Decathlon consta de 63.000 col·laboradors que viuen quotidianament el propòsit: "Fer que el plaer i els beneficis de l'esport siguin accessibles per a tothom". En tots els països en els quals estan presents, comparteixen una cultura d'empresa forta i única, reforçada pels seus dos valors: la vitalitat i la responsabilitat. Les botigues es localitzen a escala mundial, amb un total de 748 botigues.
Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Des de l'any 2001 grupo BN facility services és proveïdor del servei de neteja a la Comunitat de Catalunya. Aquest any General Optica ens ha adjudicat també la zona de Llevant, premiant la bona feina feta fins a la data i ampliant la confiança de General Optica cap a la nostra companyia.