Grup BN ha estat seleccionat com a proveïdor de serveis de DECATHLON

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja i auxiliars per a centres Decathlon distribuïts a nivell nacional, concretament a les comunitats de Madrid, Catalunya, Saragossa i València.

Decathlon, és una xarxa d'empreses i de marques innovadores per al plaer de tots els esportistes. L'equip humà a Decathlon consta de 63.000 col·laboradors que viuen quotidianament el propòsit: "Fer que el plaer i els beneficis de l'esport siguin accessibles per a tothom". En tots els països en els quals estan presents, comparteixen una cultura d'empresa forta i única, reforçada pels seus dos valors: la vitalitat i la responsabilitat. Les botigues es localitzen a escala mundial, amb un total de 748 botigues.
Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

Segueix creixent la Divisió Alimentària de grupo BN facility services amb l'adjudicació del serveis de neteja i desinfecció del centre productiu MONTER EMBUTIDOS del Grup Cañigueral.

Grup Cañigueral és especialista en embotits i productes càrnics curats de porc i gall dindi, un dels majors productors d'embotit del país, i capdavanters destacats en el gall dindi.

Grup Cañigueral, són interproveedores de Mercadona, i compten amb 43.000 m2 distribuïts en 4 centres productius en els quals es produeixen 20 milions de quilos anuals.