Grup BN seleccionada com a proveïdor de MANGO

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja per a les instal·lacions centrals ubicades a Palau-Solità i Plegamans (Barcelona).

MANGO és una multinacional de prestigi internacional dedicada al disseny, la fabricació i la comercialització de peces de vestir i complements per a la dona i l'home.

La firma compta amb més de 12.211 empleats, 1.800 dels quals treballen a l'Hangar Design Center ia la seu de Palau-Solità i Plegamans (Barcelona).

La seu central ocupa una superfície de 150.000m2 i alberga una estructura pròpia que comprèn les àrees d'Imatge i Publicitat, Gestió Immobiliària, Expansión, Control de Producció i Distribució als punts de venda, Arquitectura i Interiorisme de les botigues, així com Logística, Administració i Sistemes d'Informació.

Actualment, MANGO compta amb més de 2.600 punts de venda en més 110 països al llarg del món.
Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja i auxiliars per a centres Decathlon distribuïts a nivell nacional, concretament a les comunitats de Madrid, Catalunya, Saragossa i València.