Grup BN seleccionada com a proveïdor de MANGO

grupo BN facility services ha estat seleccionada com a empresa proveïdora de serveis de neteja per a les instal·lacions centrals ubicades a Palau-Solità i Plegamans (Barcelona).

MANGO és una multinacional de prestigi internacional dedicada al disseny, la fabricació i la comercialització de peces de vestir i complements per a la dona i l'home.

La firma compta amb més de 12.211 empleats, 1.800 dels quals treballen a l'Hangar Design Center ia la seu de Palau-Solità i Plegamans (Barcelona).

La seu central ocupa una superfície de 150.000m2 i alberga una estructura pròpia que comprèn les àrees d'Imatge i Publicitat, Gestió Immobiliària, Expansión, Control de Producció i Distribució als punts de venda, Arquitectura i Interiorisme de les botigues, així com Logística, Administració i Sistemes d'Informació.

Actualment, MANGO compta amb més de 2.600 punts de venda en més 110 països al llarg del món.
Truqui'ns al 902 297 297
Sol·liciti pressupost

Noticias

En motiu dels més de 25 anys de col·laboració ininterrompuda i dels serveis humanitaris oferts per Grupo BN, el passat 23 d’Octubre de 2015 la nostra organització ha rebut el reconeixement “Medalla de la Constància” per part de l’entitat Creu Roja Espanyola.

Per a la nostra companyia, la recepció d’aquest reconeixement és un motiu de satisfacció, ja què ens recorda la importància de ser socialment responsables i reflecteix els valors en els quals hem dipositat la nostra confiança i raó de ser al llarg de tota la nostra història corporativa.